18 Nisan 2013 Perşembe

Yeni Kitaplarım..

Her ne kadar kitaplığımda birbirinden mükemmel 15ten fazla kitap (kontrolsüz tüyap alışverişi) okunmayı bekliyor olsa da babamdan gelen maddi destek sonucu kitap almaya karar verdim. Hatta malum Oniks'te çıktı haftaya da onu almayı düşünüyordum ancak  bir arkadaşımın doğumgünü olduğu için ertelemeye karar verdim.

Sonuç olarak bu hafta her zaman gittiğim 2.el kitapçıya gittim ve bu muhteşem iki kitabın sahibi oldum. Bildirge kitabını orada bulmayı hiç ama hiç beklemiyordum ancak serinin ikinci kitabıyla birlikte ordaydı. Çok   merak ediyorum kendisini ama kapağı pek hoşuma gitmedi. Acemi Cadı kitabına gelirsek, kitabı ilk Vampirellanın Güncesi'nde 4 puanla görmüştüm. Sonradan konusunu da okuyunca çok ilgimi çekti. Kitapçı da görünce de hemen aldım tabii. Bu alışverişin benim için en güzel yanlarından biride iki kitabın toplamda bana sadece 12 tl gibi mükemmel bir fiyata mal olmaları oldu.Şimdi kitaplığımda okunmayı bekliyorlar.

8 yorum:

  1. Ne şanslısın ama? :D İyi okumalar Kitapkurdu'm!

    YanıtlaSil
  2. 12 lira mı, harika bir fiyat ve kıskandım. :) Acemi Cadı'yı almayı ben de istiyorum ama TÜYAP'a alabilirim en erken. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede harika bir fiyat :) Umarım Tüyapta Acemi Cadı indirimde olur :)

      Sil
  3. kitapların kapaklarına bayıldım,hadi oku da anlat bize

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım diğerlerinden bir an önce sıra gelir :)

      Sil