19 Nisan 2013 Cuma

Yeni Çıkan Muhteşem Kitaplar..

Daha okumadan bir çoğunun muhteşem olduğuna karar verdim. Hepsini en kısa sürede almak istiyorum ama o kadar kolay değil tabii. Neyse şimdi neymiş bunlar görelim(Aslında listenin en üst sıralarında yer almasına rağmen Oniks'i eklemedim çünkü eğer eklersem bu yazı gereğinden fazla uzardı. Alınca konuşuruz artık :)
1-TATLI BELA

Tatlı BelaAbby Abernathy karanlık geçmişiyle arasına mesafe koymuş olan, alkol kullanmayan, küfür bile etmeyen kendi halinde bir kız, fakat hayatını dövüşerek kazanan ve vücudu dövmelerle kaplı yakışıklı Travis Maddox onun hayatını değiştireceğe benziyor.İyi kız ve kötü çocuk Bu birliktelik bir aşkın mı habercisi yoksa bir felaketin mi?Tatlı Bela sadece bir bestseller değil, uluslararası bir fenomen. Yayımlandığı günden beri tüm dünyada büyük yankı uyandıran bu kitabı okumayan kalmayacak.


2-HIRSIZLAR SOSYETESİ
HIRSIZLIK BİR MESLEK SAYILABİLİR Mİ?

Belki hayatını bu meslek üzerine kurmuş insanlar, hatta aileler olduğunu bilmek tüylerinizi ürpertebilir. Ama Katarina'nın heyecanlı ve "eğlenceli" dünyası size tüm ön yargılarınızı unutturacak.

Dünyanın en seçkin müzelerinden biri için planlanan soygun. özünde iyiliğe hizmet etmeli; eserlerin gerçek sahipleriyle buluşmasına, parçalanmış bir aileyi bir araya getirmeye ve biraz da... Üzeri örtülen bir aşkın su yüzüne çıkmasına.

Konusuna ayılıp bayıldığım bir kitap olan Hırsızlar Sosyetesi henüz hala taze bir yayınevi olmasına rağmen çok güzel kitaplar çıkaran Deli Dolu Yayınlarına ait.





3-YAĞMUR SONRASI
Bir yanda Anne Calloway’in hemşire olarak gittiği Bora Bora Adası’nda tanıştığı yakışıklı ve cesur asker, diğer yanda ardında bıraktığı nişanlısı…
II. Dünya Savaşı zamanında, Pasifik’in tam ortasında yaşanan yasak aşk ve işlenen korkunç bir cinayet… Savaş rüzgârlarıyla dağılan hayatlar ve yıllar sonra sırları gün yüzüne çıkaracak olan gizemli bir mektup…
Sarah Jio’nun muhteşem kaleminden dökülen bir başyapıt… Yağmur Sonrası ile tutkunun zaman tanımayan öyküsünü okurken, gözyaşlarınıza hâkim olamayacaksınız.

Mart Menekşeleri'nin yazarından Yağmur Sonrası..






4-EVDEN ÇOK UZAKLARA
Bütün evliliklerde bir kırılma noktası vardır. Bütün aileler yara alır. Bütün savaşların bir bedeli olur...
Seni artık sevmiyorum. Dev bir dalga gibiydi o cümle, hiç umulmadık bir anda gelen, binaları temelinden yıkıp evleri un ufak eden bir dalga gibi…
Cesur, gerçekçi ve düşündürücü bir roman.

Yazarın sadece Kış Bahçesi kitabını okudum. Kaleminden etkilenmemek mümkün değil...

Yayınlandığı andan beri hatta yayınlanmadan öncede büyük ilgi gören bir kitap olur kendisi. Hatta kendisi için bir tane blog turu düzenlendi bile. Bir tane çekilişte şuan devam ediyor. Ve bir blog turu daha başlamak üzere. Bakalım belki çekilişten kazanırım. Bunlar hep nasip kısmet işi...

2 yorum: