17 Mart 2013 Pazar

Son Fuar Alışverişi..

Evet, 11.Bursa Tüyap Kitap Fuarı bugün bitiyor. Bitmeden önce bir kere de okula gidebilme fırsatı yakalamıştım. Orada da bir şeyler almıştım ancak paylaşmaya fırsatım olmamıştı. Onları da göstereyim dedim.
Daha önce çok fazla karikatür okumamıştım. Arkadaşım bunu çok sevdiğini ve mutlaka denemen gerektiğini söyledi. Görevlide bu sayıyı çok beğendiğini söyleyince bende alayım dedim. Bayağı kalın olmasına rağmen 6 liraydı. Bide yanına şu resimde hiç ama hiç gözükmeyen, çok tatlı olan, mıknatıslı kitap ayracını alayım dedim.
Sırf meraktan he bide poşetlerinin çok güzel olmasından tabi bir de fiyatının 5 lira olmasından bunu da alayım dedim.
Bu fuarda beni bir karikatür merakı sardı. Edgar Allan Poe adını çok duyduğum ve beğendiğim bir yazardı. Ayrıca bu kitapta kalın olmasına rağmen sadece 5 liraydı.
Bunlarda fuardan aldığım kitaplar. Çizgili Pijamalı Çocuk'un bayağı bir tavsiye edildiğini ve filminin çıktığını duymuştum. Konusunu da çok beğendiğim için aldım. Ve Çilek Kızlarda bana sürpriz oldu. Orada okuyup konusunu çok beğendim ayrıca çoksatan kitapmış ve birde %50 indirimliydi.
İşte böyle bir fuar daha bitmiş bulunuyor:)




4 yorum:

  1. Edgar Allan Poe gerek şiirleri, gerek çizimleri, gerek tüm eserleri ile beni kendine hayran bırakan bir kişi *-* İyi okumalar!

    YanıtlaSil
  2. Bursa'yı çok özledim :( Kitap fuarını bundan sonra hep kaçıracak olmak o kadar kötü ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kaçırman kötü olmuş ama merak etme indirim dışında kaçırdığın bir şey yok :)

      Sil