29 Mart 2013 Cuma

Alışverişş..

Uzunn süredir kitap alışverişi yapmamıştım sonunda yaptım :)
İlk internetten kitap alışverişimi Scala Kitapçıdan yaptım, tavsiye de ederim. Kargoda hızlılar ve kapıda ödeme var. Neyse sonunda çok istediğim Beni Seç' i aldım içinde ayracıyla :) Ayrıca filminden önce okuyamıycam hatta filminden sonrada okuyamıycam galiba korkusuna kapıldığım Sıcak Bedenler'i de aldım. Ve aslında en çok sevindiğim internetteki kitap sitelerine her baktığımda birinin daha aldığını gördüğüm ve sonra "benim hiç böyle kitap ayracım olmadı yeeeaaaaağğ" dediğim kitap ayracı:) İşte bide bu kırmızı kalemi aldım :)

6 yorum:

  1. Beni seç'i seveceğine eminim Kitapkurdu'm. Eh, Sıcak Bedenler için de senin onayını bekliyorum ^.^ ayracın çok şirin *-*. İyi okumalar!

    YanıtlaSil
  2. İkiside çok güzel. Zaten Beni Seç'e söz yok her yerden olumlu yorumlar var. Bende okumuştum ve çok beğendim. Sıcak Bedenler'i de aldım ama okumaya bekliyor daha. Tabi azıcık baktım ilk sayfalarına çok hoştu. Beğeniceğine eminim :)) Kitap ayracı da çok tatlııı :))) Keyifli okumalar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni Seç'e başlamam lazım artık bunca onaydan sonra. Sıcak Bedenleride kesin beğenirim heralde :) kitap ayracı benimde favorim çok teşekkür ederim :))

      Sil
  3. İkisi de harika seçim olmuş :)Ben ikisinide çok sevmiştim. Özellikle sıcak bedenler harikadır. Kapağının öyle korkunç göründüğüne bakma okurken bol bol güleceksin :) Şimdiden iyi okumalar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kapağını korkunç bulup beğenmemiştim ama bu yorum iyi oldu :) teşekkürler :)

      Sil