19 Mayıs 2013 Pazar

Neler Oluyor Hayatta?

Birde şu rüyam gerçek olsa olsa..Sabah olup uyanınca, her şey yine aynı kalsa... Ben Hababam Sınıfı nın bütün müziklerini çok severim aslında filmlerini de çok severim ama Kemal Sunal oynayınca ..(tabii uyarlamalar hariç) Her neyse esas konumuz; yok yani öylesine bir yazı bu.
Her cuma olduğu gibi bu cuma da kitapçıya gittim ve birinci kitabına sahip olduğum Bildirge serisinin ikinci kitabı olan Direniş i benim sevgili ikinci el kitapçımdan 8 liraya aldım. Bakmayın ikinci el olduğuna kıvrılmış sayfası bile yok. İkinci el kitapçılardaki kitaplarını %85 nin durumu böyle aslında çünkü seçerek alıyorlar. Bursa da neredeyse 1.el kitapçıdan çok ikinci el kitapçı var tabii yerini bilene. Bu deco-bant larıda kitap ayracı yapmak için almıştım bir yaz gelsinde hepsini bitirene kadar kullanayım artık..
Artık Aşk Yeniden kitabını okumayı bitirdim ve en kısa zamanda yorumunu da yazıcam ancak hiç iyi şeyler yazmayı planlamıyorum her neyse söylemeyeyimde süprizi kaçmasın(ne süprizi be beğenmedim işte kitabı). Kitabın üzerindeki ayracı okurken kullanmıştım kendim deco bantla yapmıştım. tabii biraz kameramın azizliğine uğramış.
Şu sırala sınav haftasına 1 hafta kaldığı için kısa bir kitap okuyayım dedim ve kitap fuarından edindiğim Zehir Yiyenler ve Hikayeleri kitabını okumaya başladım. Kitap ayracını bana kardeşim yılbaşı hediyesi olarak almıştı. Üzerinde ki balina kafasını bir sağa bir sola falan çeviriyor bayağı şeker. Peki neden balina?  Çünkü en sevdiğim hayvanlar balina ve atlardır. İşte böyle..

 
Buda bahsettiğim hababam şarkısı (hababam güm güm güm hababam güm güm güm...)

3 yorum:

  1. Dediğin gibi Hababam Sınıfının orjinalleri gerçekten muhteşem. Kitap almada en akılcı yolu seçmişsin,2. el satan yerleri keşfederek. Sana iyi okumalar diliyorum. Bu arada müsaadenle izleyicin oldum.

    YanıtlaSil
  2. paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil