9 Mayıs 2013 Perşembe

Kitap Alışverişi..

Bugün bendeniz üzerinize afiyet biraz rahatsızlandım. Doktor falan filan..tabii bugünler benim için çok değerlidir. Gerek annem gerek babam bütün istediklerimi yaparlar :) Ne bilim fazladan harçlık, istenilenlerin alınması, dışarda yemek ısmarlanması yani rüya gibi geçer..İşte bunlarda hastalığımın nimetleri..
Fang Ailesi; konusuna vurulduğum bir kitaptı. Bir süre ödül almış, bestseller olmuş. Her neyse Oniks'te 230lardayım. Oniks bitince hemen başlayacağım..
Charles Dickens; edebiyat öğretmenimin sınavda sorucam diye zorla okuttuğu İki Şehrin Hikayesi sayesinde tanıdığım ve tek bir kitapla beni derinden etkileyip favori yazarlar listeme giriş yapan muhteşem bir yazar..Bu kitabı almaya karar verdiğimde konusuna bile bakmama gerek yoktu. Bir kere Dickens yazmış yani kötü olma ihtimali 0. Ayrıca şimdi harika bir kadro ile (bkz.Helena Bonham Carter benim için hala Belleatrix) filmide çekiliyor. Yani böyle işte hastalığım sayesinde bu muhteşem kitapların sahibi oldum :)

Not:Ah telefon kamerası ahhhhh...


10 yorum:

  1. güle güle oku sağlıkla oku inşçok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  2. Cidden şanslısın güzel bir ailen var. Allah başından eksik etmesin inşallah.. Charles Dickens kesinlikle doğru söylüyorsun klasik bir yazar romanları okunmalı bence.. (Kızıma da böyle söylüyorum..)
    Keyifli okumalar.. Çok selam ve sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ailem konusunda bende şanslı olduğumu düşünüyorum, teşekkür ederim. Charles Dickens kesinlikle okunmalı, tekrar teşekkür ederim.

      Sil
  3. iki şehrin hikayesini yıllar yıllar önce okumuştum ama hiç bişey hatırlamıyorum tekrar okusam iyi olur,ailen konusunda da oldukça şanslısın..geçmiş olsun, iyi olman dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de okumalısın ben okudum ve derinden etkilendim. Ailem konusunda bende aynı fikirdeyim, çok teşekkür ederim.

      Sil
  4. Geçmiş olsun :( Büyük Umutlar ve Fang Ailesi benim de listemde. FA'yı zimlicious okumuş ve önermişti o zamnadan beri aklımda. :)) İyi okumalar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ben Fang Ailesini bir blogta görüp listeme ekledim o da zimlicious un bloguydu sanırım :)

      Sil